Kadıköy

Kadıköy Eca Kombi Servisi – 0216 442 27 02

Kombi Arıza
Kombi Servisi

Hızlı Hizmet Sağlayan Kadıköy ECA Kombi Servisi

Kombilerin kış aylarında ısıtma işlemleri için kullanılması durumundan dolayı arıza ve bakım işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Kadıköy gibi çok büyük bir ilçede de bu hizmetin hızlı ve güvenilir olarak alınması Kadıköy Eca kombi servisi sayesinde mümkündür. Firma tarafından çağrı merkezi ile iletişime geçen müşterilerin sorunlarının çözülmesi noktasında adrese en yakın olan servis aracı ulaştırılarak yerinde servis hizmeti verilir. Verilen servis hizmetlerinde ECA marka kombilerde son teknolojileri takip eden uzman servis personelleri tarafından kapsamlı ve profesyonel bir şekilde bakım ve tamir işlemleri gerçekleştirilir. Kombiler konusunda tam donanımlı personeller tecrübeleri sayesinde cihazların arızalarını hızlı bir şekilde tespit ederek kış aylarında ısıtma işlemlerinin sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlarlar.

Kadıköy ECA Kombi Servisi İle Garantili Hizmetler

Kadıköy; sanayi, ticaret ve turizm noktasında çok büyük bir yerleşime sahip olan İstanbul’un merkezi konumda olan en büyük ilçelerinden biridir. Bu özelliği sayesinde çok yoğun bir nüfusa ve çok büyük bir dağılıma sahiptir. Bu nedenle Kadıköy Eca kombi servisi hizmetleri verilmesi için çok geniş bir servis ağına da ihtiyaç duyulur. Bu servis ağı, bakım ve onarım hizmetlerini sağlarken ECA marka kombi cihazlarının yoğuşmalı ve konvansiyonel tiplerinden tümünde bir yıl boyunca garanti sağlayan işlemler gerçekleştirir. Hermetik olarak çalışan kombi türlerinde veya turbo sistemle çalışan ve tasarrufu sağlayan yoğuşmalı kombi türlerinde parça değişimleri garantili bir şekilde yapılmakta ve garanti süresi kapsamında arıza durumunun tekrarlanması sıkıntısı karşısında ücretsiz olarak tekrar değişim gerçekleştirilmektedir.

 

Çağrı Merkezi İletişim Bilgileri

” Biz para kazanmak için hizmetler üretmiyoruz, daha iyi hizmet verebilmek için para kazanıyoruz”

Sağlıklı Bir Kullanım İçin Kadıköy ECA Kombi Servisi

Kombiler kuruldukları ev veya işyeri ortamında bağlı oldukları doğalgaz tesisatı üzerinden aldıkları gazla oluşturdukları ısı enerjisini kalorifer tesisatına yayarak ortamda ısıtma işlemi gerçekleştirirler. Diğer birçok ısıtma yöntemine göre çok daha avantajlı ve sağlıklı olan bu sistem için en çok tercih edilen ürünlerden birisi ECA marka kombilerdir. Fakat kombilerin kullanılmasında sadece cihazlar değil bağlı oldukları gaz, elektrik ve su tesisatlarının da büyük bir önemi vardır. Kombinin bağlı olduğu tüm tesisatlar ile beraber sıhhatli bir şekilde çalışabilmesi için yılda en az iki kez rutin bakımlarının yapılması gerekir. Bu bakım kapsamında kombilerde eşanjör, tank, baca, brülör ve su bağlantıları gibi aksamları incelenerek gereken onarım ve değişimler yapılır. Kombi kullanıcısı müşteriler tarafından kombi ürünlerinin seçiminde gösterilen hassasiyet kadar Kadıköy Eca kombi servisi hizmetleri alınırken de hassasiyet gösterilmesi gerekir. Kombi servisi veren firmalar uzman teknik personeller sayesinde sorunsuz ve garantili bir şekilde bakım ve onarım gerçekleştirilmesi önemli bir maddedir. Yüzeysel olarak genel geçer işlemler yapan ve gereğinden fazla ücret talep eden firmalar hem bütçenize hem de kombinize zarar verecektir.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Call Now Button