Tuzla

Tuzla Eca Kombi Servisi – 0216 370 36 32

Eca Kombi Servisi
Çekmeköy Eca Kombi Servis

                Enerji sektörünün ilerleme göstermesi ile birlikte kendini gösteren alanların başında ısıtma gelmektedir. Doğalgazın ülkemizde yaygın şekilde kullanılmasıyla birlikte kombi alımlarında da artış gözle görülecek düzeyde artmaktadır. Kombilerin bu derece çok kullanılması firmaları da ayağa kaldırmış, birçok teknoloji devi kombi sektöründe de ürünler vermeye başlamıştır. Beyaz eşya konusunda kendini gösteren firmaların yanında, sadece ısıtma teknolojisine yer veren firmalar da bulunmaktadır. Eca markası da bunlardan birisidir. Diğer markalardan farklı olarak, uygun fiyata yüksek kaliteyi müşterilerine sunan ECA , her geçen gün AR-GE çalışmaları ile kendini geliştirmeyi başarmaktadır.

                Bizler, Tuzla Eca Kombi Servisi olarak bu markanın servis ve bakım hizmetini sağlamaktayız. Firmamız güvencesinde, kombilerinizde yaşanılan sorunlara çözümler üreten ekibimiz Tuzla merkezi başta olmak üzere İstanbul’un dört bir yakasında boy göstermektedir. E.C.A marka kombilerin yanı sıra, diğer markaların servislerini de yerine getiren elemanlarımıza ulaşmak için Tuzla’daki ofisimize uğrayabilir veya telefon numaralarımızı kullanarak bizi arayabilirsiniz.

                Tuzla E.C.A Kombi Bakımı yapan elemanlarımızın sıkça karşılaştığı sorunların başında kombinin fazla ses çıkartması gelmektedir. Bu sorunun sebeplerine inecek olursak özellikle filtrelerde oluşan hasarların ön planda olduğunu görmekteyiz. Eğer kombinizin sesi çok fazla ise, müdahalede bulunmadan direkt olarak kombi servisini aramalısınız. Hızlı şekilde adresinize ulaşan uzmanlar, doğru müdahalede bulunarak kombideki sorunu ortadan kaldırmaktadır.

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Call Now Button