Hizmet Bölgelerimiz

Pendik Petek Temizleme | 216 370 36 32 | ATEK SERVİS

         

         Pendik Petek Temizleme olarak Kavak pınar merkez ofisli şirketimiz profesyonel kompresör basınçlı yıkama makinelerimiz ile kusursuz hizmet sunmaktayız. Kış aylarında vazgeçilmez ev aletlerin den en önemlisi kombiler dir.

Yıllardır alışa gelmiş davranışlarımızdan biri hazırlık yapmak ve tabiri caiz ise yolda kalmamaktır. Örneğin ailemiz ile birlikte uzun yola çıkacak isek önce yola çıkacağımız aracımızın bakımını yaptırırız. Yolda kalmamak, gideceğimiz yere geç varmamak adına. Yola çıkarken araçlarımızın bakımını önemsediğimiz gibi, (-) dereceleri gördüğümüz kış aylarına girerken Petek temizliğini de ertelememek, gözden kaçırmamak gerekir.

Aşağıda bulunan videomuzu izleyerek firma personellerimizin uyguladığı yüksek basınçlı ve kompresör darbeli makinemizin yaptığı petek temizleme işlemlerini önceden gözden geçirebilirsiniz.

Petek temizleme işlemlerini gerçekleştirilirken uyguladığımız yöntemde firmamız 5’er dakika boyunca peteklerin izi tek tek tem-izlemekteyiz. Tüm sistemin tek seferde temizlenmesi doğru bir yol değildir. Radyatörlerinizin içerisine bulunan tortunun diğer peteklerin (radyatör) içerisinde dolaşmadan doğrudan tahliye edilmesi gerekmektedir. Firmamız bu hususa önemle dikkat etmektedir. Banyonuzda bulunan radyatör sökülerek yüksek basınçlı ve kompresör darbeli makine entegrasyonu sağlanıp petek temizleme işlemi başlatılmaktadır. Sistem de bulunan tüm petekler banyonuz dan temizlenmekte olup evinizin hiçbir odasın da çalışma yapılmasını gerektirmez.

Petek temizliğinin ardından kombi bakım işlemleri gerçekleştirilir. Kombi bakımı esnasında yapılan işlemler,

  • Fan motoru temizliği
  • Yanma odası temizliği
  • 3 Yollu gurubu  test
  • elektronik kart voltaj testi
  • Petek dönüş su filtre temizliği
  • Gaz modülasyon ayarı
  • Genleşme tankı basınç kontrolü ve şarjı
  • Devreye alma test.

İşlemlerinin ardından sistem test amaçlı devreye alınarak son kullanıcıya teslim edilmektedir. Yapılan bu çalışmalar evinizde konforlu bir ortam sunacak ve faturanızda %25 e varan tasarruf imkanı sunacaktır. Petek temizleme işlemlerinin en az 3 yılda bir yaptırılması gerekmektedir.

ATEK SERVİS

Firmamız kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini önemseyen geniş araç filosu ile hizmetlerine aralıksız devam eden İstanbul’un sayılı firmaları arasındadır. Pendik bölgesinde kurumsal bir firma ile çalışmanız size her aradığınız da ulaşabileceğiniz verilen fiyat garantisi ve parça garantisi ile kendinizi güvende hissetmeniz ayrıcalığını sunacaktır.

İnternet haber sitelerinde bulunan başlıca uyarıcı petek temizleme haberleri

Yorum Bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Call Now Button